Op zoek naar een auto met een lage benzineverbruik?

Als u op zoek bent naar een auto met een lage benzineverbruik, zijn er veel verschillende opties beschikbaar. Van stick-shift-auto’s tot hybriden, u vindt het juiste voertuig voor u. Hier zijn enkele voorbeelden: de Toyota Prius Eco, Nissan Sentra en Honda Civic.

De Toyota Prius Eco 2016 is een middelgrote auto met een laag verbruik van benzine en een hoge kilometerstand. Het krijgt tot 56 mpg gecombineerde, 58 mpg stad en 53 mpg snelweg. Het heeft vier deuren in plaats van twee en is groot genoeg om comfortabel te passen bij vijf personen. Het heeft zelfs meer passagiersruimte dan de originele Insight Minicar.

De Honda Civic is al tientallen jaren een betrouwbare en betaalbare auto. Naast betaalbaar is de Civic altijd een zuinige auto geweest. Als gevolg hiervan is het bijna altijd een van de beste kleine auto’s in zijn klasse geweest. Het nieuwste model, de Honda Civic 2022 sedan, zet deze traditie voort en verbetert zijn voorganger.

Honda

Als u op zoek bent naar een auto met een laag benzineverbruik, overweeg dan het Honda Accord. Deze middelgrote sedan biedt een 1,5-liter viercilindermotor met turbolader met 192 pk en een koppel van 192 pond. Bovendien beschikt het over ECO Assist (TM) -technologie, die chauffeurs helpt effici├źnter te rijden.

De Honda Civic Hybrid is een geweldige keuze voor bestuurders die een zuinige auto willen. Het hybride systeem combineert het vermogen van een benzinemotor met een elektromotor om ongelooflijke brandstofverbruiksbeoordelingen te bereiken. De gasmotor begint alleen wanneer de auto met hoge snelheden reist, maar bij lage snelheid verkeer doet de elektromotor het grootste deel van het werk.